Informasjon

Fra MotorWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Siden Informasjon inneholder de til enhver tid gjeldene regler vi forholder oss til på Internett.

Personvernsærklæring og GDPR

MTdb.no har som målsetting å behandle alle personopplysninger med forsiktighet og respekt. Men dette er internett, og på grunn av vårt valg av gratisverktøy for statistikk fra Google, og ikke minst vårt valg om å vise annonser fra Google AdSense, så lagrer nok Google, og dets morselskap Alphabet opplysninger om deg og din nettleser når du besøker oss. Den eneste måten å unngå dette på er å lukke nettleseren din og fjerne alle informasjonskapsler som omhandler mtdb.no fra din maskin.

MTdB.no samler ikke på noen annen informasjon fra brukere som ikke er logget inn. Vi har en permanent side om Personvern her.

Informasjonskapsler

Nettstedet benytter informasjonskapsler, WikiMedia-programvaren er laget slik, det er ikke et valg vi har tatt aktivt. For å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse informasjonskapslene i din nettleser. De aller fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger i nettleseren. På nettstedet Nettvett.no kan du lære om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Tilbake til forsiden.