MotorWiki:Generelle forbehold

Fra MotorWiki
Revisjon per 7. feb. 2018 kl. 22:42 av Toro Andersen (diskusjon | bidrag) (Ny side: Alle rettigheter til media benyttet i denne wikien tilhører de respektive selskaper, om ikke annet er angitt. Alle foto tilhører fotografen og er gjengitt med fotografens tillatelse.…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Alle rettigheter til media benyttet i denne wikien tilhører de respektive selskaper, om ikke annet er angitt.

Alle foto tilhører fotografen og er gjengitt med fotografens tillatelse.

Du må gjerne dele, kopiere, distribuere det du finner her, men du oppfordres til å oppgi oss som kilde. Du kan IKKE samle informasjon herfra og selge det.

Noen utklipp av bøker er gjort i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket. De fleste kommer enten fra fritt tilgjengelige aviser, eller bøker publisert av fabrikkene, produsentene, eller andre tilknyttet ikke-eksisterende produsenter.

Bilder av motorer tilhører i hovedtrekk Daimler AG, Rolls Royce Power Systems, og er hentet fra publikasjoner, brosjyrer og annet pr materiell og vi tror de er til offentlig bruk.

Noen bilder av Norske Motorer er hentet fra fagpublikasjoner, medlemsblader, og andre spesialiserte tidsskrifter, de er enten utgått av opphavsrettsbeskyttelse, eller gnegitt med tillatelse av rettighetseier.